Zpět

Náš (online) svět

Dnes vás provedeme naším novým webem. A nejen jím, ale i celým světem podle OOOOX. Několik měsíců jsme intenzivně s celým týmem pracovali na novém webu, na podcastech, na videokanálu a hlavně na Galerii našich realizací

Tak nejprve to nejdůležitější: náš svět. Svět plný materiálů, surového kovu, betonu a jednoduchých a silných řešení. Možná to tak nevypadá, ale na tomhle novém webu můžete strávit hodiny. Najdete tady tisíce různých inspirací: fotky, videa, blog o architektuře a designu, časopis, a hlavně můžete donekonečna filtrovat, hrát si s barvami a pokoji. Hledat to správné řešení, ať už to je detail, celek nebo povrch. Naše Galerie má velmi intuitivní filtrování a podle toho, co hledáte nebo co máte rádi, se snadno doberete i výsledku. Hrajte si i s velikostí fotek, jejich odsazením… to je těch několik ikonek vpravo nahoře. Tento interaktivní formát umožňuje návštěvníkovi vytvářet si vlastní moodboardy, listovat si inspiračními fotkami a postupně si udělat představu o tom, jaký interiér od OOOOX se mu nejvíce líbí, nebo přímo jaký chce navrhnout.

 

Do naší Galerie stále přidáváme nové fotografie, točíme videa o projektech, abyste získali co nejpřesnější představu o tom, co OOOOX znamená v interiérech. Jak o nich uvažujeme a hlavně, jak je navrhujeme (podrobně o tom píšeme například v článcích Rekonstrukce bytu a Rekonstrukce domu). Pokud dáváte přednost videu, navštivte náš videokanál a sledujte, jak pracujeme s materiály, povrchy a prostorem.

Na rozdíl o jiných studií, u nás nenajdete vizualizace. Proč? Protože vizualizace je jen nápad, krok na cestě k interiéru a my si zakládáme na tom, že od nás dostanete kompletní a do posledního šroubku dotažený interiér (podrobně o našem přístupu k navrhování píšeme v magazínu OOOOX nebo článku Architektonická studie, kterou celá spolupráce začíná). Pro nás jsou vizualizace ideální návrh, který se nepotkal s realitou. Realizace je to, co rozhoduje a co je důležité. 

Náš nový komunikační kanál The World of OOOOX věnujeme primárně architektuře a interiérovému designu. Připravovali jsme ho od loňského podzimu a zahrnuje vlastní podscast na Spotify, Apple Podcasts a dalších platformách, videokanál na Youtube a také čtvrtletní magazín The World of OOOOX. Všechny tyto formáty, které pro vás připravujeme, spojuje naše celoživotní téma: architektura, interiérový design a minimalistická estetika. Proto o nich píšeme, fotíme, natáčíme videa, namlouváme podcasty a definujeme tak vlastní svět krásy. Ten sdílíme s vámi.

Od Radky - 11. 8. 2020

Přihlas se k odběru novinek