Zpět

Vizualizace

Prohlédněte si, jak bude Váš projekt na konci studie zpracovaný ve 3D modelu.

Pracovní 3D model ve SketchUp

Po celou dobu studie budeme všechny prostory konzultovat v pracovním 3D modelu. Je to pro Vás mnohem přehlednější, než klasické 2D výkresy v čarách. Tady si můžeme ověřit, jak nábytek působí v prostoru, jestli se vám vejde veliký jídelní stůl nebo jestli se postel ve velké ložnici neztrácí. Tento pracovní 3D model budeme používat i v dalších fázích, třeba na detaily kuchyně nebo cokoliv, co dobré si ověřit ve 3D.

Tento základní 3D model je již započítaný v našem odhadu hodin.

Realistické vizualizace

Zpracování do reálných materiálů s reálným světlem je velmi praktický pomocník. Nejen, že díky těmto vizualizacím dokážete vidět svůj budoucí prostor jako na fotce, ale poslouží i při výběru konkrétních materiálů v showroomech v navazujících fázích projektu. V tomto provedení zpracováváme zpravidla jen hlavní obytný prostor, tedy obývací pokoj, kuchyni, jídelnu. Tady se toho odehrává nejvíc a můžete si tak ověřit, jestli na Vás zvolená kombinace materiálů nepůsobí moc tmavě, přesvětleně, studeně a podobně. Není problém se domluvit na zpracování i dalších místností, pokud si to budete přát. 

Tyto vizualizace do našeho odhadu hodin započítané nejsou. Cena se stanovuje u externí firmy vždy podle rozsahu. Jsou zcela volitelné. 

Reálná fotka

Tady vidíte ukázku stejného prostoru nafoceného po dokončení. Realistické vizualizace považujeme za téměř nutnost pro novostavby, jen tak uvidíte čáry na papíře v reálném prostoru a souvislostech, které jsou ve 2D pro laika čitelné jen velmi obtížně. Naopak u rekonstrukcí jsou realistické vizualizace na zvážení. Sami posuďte, jestli si vystačíte se základním pracovním 3D modelem, když prostor k rekonstrukci dobře znáte. Nebo si dopřejte ten komfort a uvidíte vše jako v reálu. Pro developerské projekty jsou pak realistické vizualizace velmi užitečný nástroj pro marketing a prezentaci ještě nepostaveného projektu.

Pro realistické vizualizace se můžete kdykoliv v průběhu studie.

 

od Radky - 23. 11. 2021

Přihlas se k odběru novinek