Zpět

Koupelna ve Mlýně

Máme pro vás skvělou novinku! Připravili jsme zbrusu novou sekci našeho blogu "NÁKUPY", která vám přinese nejen inspiraci a tipy na návrh interiéru, ale také praktické informace a přímé odkazy na veškeré použité vybavení. V této speciální sekci najdete kompletní seznam dodavatelů, se kterými rádi spolupracujeme a můžeme je doporučit. A to není vše! Jako bonus jsme pro vás připravili slevové kódy, které můžete využít při svých nákupech a objednávkách. Takže až budete inspirováni našimi články a budete chtít vytvořit svůj vlastní skvělý interiér, budete mít vše potřebné na dosah ruky.

Jako první jsme se rozhodli Vám více popsat řešení koupelen v naší realizace Mlýn. Tyto koupelny jsou navrženy s důrazem na jedinečnost a estetiku, přičemž využívají moderních trendů a inovativních prvků. Pokud se rozhodnete našimi realizacemi koupelen inspirovat, přečte si článek #KOUPELNA, kde najde praktické tipy. 

Hlavním rysem těchto koupelen jsou bezesporu stěrky, které jim dodávají osobitý a originální vzhled. Kombinace šedých a antracitových odstínů vytváří elegantní a vkusný kontrast. O jejich praktičnosti se zmiňujme právě v článku #KOUPELNA. A protože je důležitá kvalita, která je speciálně v koupelně velmi zatěžovaná vodou, tak už dlouhodobě spolupracujeme s firmou Němec. Betonepox je pro to nejlepší řešení. Barvy se dají ladit podle obkladů nebo nábytku, možnosti jsou nepřeberné. Tady jsme si pro Vás připravili slevový kód pro Vaše objednávky OOOOX5NEMEC.

Umyvadla na desku jsme pro obě koupelny vybrali v šedé barvě, každé od jiného výrobce. K dodržení barevného schématu jsme doplnili černé matné baterie Water Evolution Flow. Veškerou sanitu a baterie objednáváme u Avanti Ceramics. I tady můžete využít slevový kód pro své objednávky OOOOX10AVANTI.

Stropní osvětlení zajišťují minimalistická přisazená svítidla od Delta Light. Je to nejlepší kvalita, která nám zatím prošla rukama. I tady jsme pro Vás domluvili slevu pod kódem OOOOX10DELTA.

Posledním velmi zajímavým prvkem všech našich koupelen je nábytek na zakázku. Nám se ještě nepodařilo najít zajímavý hotový koupelnový nábytek. Popravdě - skříňka pod umyvadlem je něco, co nás straší. Tady jsme použili kombinaci ocelové konstrukce v matném černém laku a tmavě mořené drásané dubové dýhy. Přesahy kovové konstrukce pak slouží jako věšáky na ručníky. 

 

Zajímají Vás tipy z jiné realizace? Pište nám na oooox@oooox.com a my Vám rádi přehled připravíme.

od Radky - 1. 6. 2023

Přihlas se k odběru novinek