Zpět

Obývací pokoj s krbem uprostřed

Tentokrát náš zrak upřeme na obývací pokoj, který dominuje výrazný krb a zaujme svým žlutým schodištěm. Celkovou představu o naší práci naleznete v galerii s označením #OBÝVACÍ POKOJ. V tomto článku také objevíte doporučení našich oblíbených dodavatelů. Samozřejmě jsme nezapomněli na slevy, které jsme pro vás připravili.

Celý interiér je navržený v minimalistickém duchu tak, aby vyniklo umění Jana Kalába, které prostoru dominuje. Už samotná vstupní hala se skleněnými dveřmi uvádí do světlého prostoru. 

Televize je tomto interiéru nahrazena promítacím plátnem, které je kryté ve skříňce pod ním. Nábytek je vyrobený na míru ze skvělého materiálu Polyrey Blanc, které je bílý i v mezi, takže nevznikají nevzhledné černé hrany. 

Veškerý solitérní nábytek jsme vybrali ve Stockist, a to jak pohodlnou rohovou sedačku, atypickou knihovnu s mini policemi nebo kulaté konferenční stolky. Pro Vaše objednávky můžete využít slevový kód OOOOX10STOCKIST.

Posledním výrazným kusem celého interiéru je závěsné světlo Mona na koženém popruhu a v provedení kouřového skla. To je naše oblíbená kombinace. Kouřové sklo totiž eliminuje nazelenalé tóny skla a krásně ladí úplně se vším. Světla včetně bodovek jsme vybírali u Lightworks a i tady pro Vás máme 10% slevu s kódem OOOOX10DELTA.

Skleněné dveře v industriálním duchu pro nás vyrobili v Dorsis. Kromě bezobložkových dveří se skrytou zárubní, nebo klasických kazetových dveří nás dokáží vytvořit i skleněné dveře. Tady jsme pro Vás připravili slevový kód ve výši 5% OOOOX5DORSIS.

Největší dominantou celého otevřeného prostoru je krb, který jsme obložili ocelovými pláty. Krbovou vložku Hoxter. Po stranách krbu jsme vytvořili police na uskladnění dřeva. Pro krby můžete využít slevu u našeho dvorního dodavatele Krby Style ve výši 5% OOOOX5KRBYSTYLE.

Do kontrastu k tmavé hmotě jsme natřeli schodiště výraznou žlutou barvou. Zadní stěnu natáhli černou stěrkou. Naším oblíbeným Betonepoxem, který se dá tónovat naprosto libovolně. Ale černá je dobrá, a pro kontrast žluté naprosto ideální. U firmy Němec můžete využít slevový kód ve výši 5% OOOOX5NEMEC.

Podlaha tentokrát není dřevěná, ale vinylová. Cílem bylo dosáhnout šedého tónu, což je ideální právě u vinila, kde nedochází k prokreslení žlutých nebo narůžovělých tónů. My jsme vybrali Gerflor od Soliter Parket a i tady využijete slevu ve výši 5% s kódem OOOOX5SOLITER.

 

Zajímá Vás detailní řešení některé z našich? Napište nám na oooox@oooox.com a my pro Vás přehled rádi připravíme.

od Radky - 30. 6. 2023

Přihlas se k odběru novinek