Zpět

1. Studie

Obsahem této části je vypracování studie, která formou výkresů, inspiračních obrázků a realistických vizualizací prezentuje klientovi navrhované řešení. Studie obsahuje koncepci použitých materiálů, barevnosti a dispoziční varianty řešeného prostoru. Studie neobsahuje konkrétní zařizovací předměty, ani neřeší případné technické problémy, které se objevují během procesu realizace. Výstupem studie není dokumentace pro provedení stavby ani dokumentace pro provedení konkrétních nábytkových kusů

Příprava: Analýza zakázky a zpracování časových harmonogramů v plánovacím software. Zde je nutné naplánovat jednak posloupnost prací na této zakázce a jednak posloupnost prací mezi ostatními zakázkami. 

Návrh: Inspirace a materiálová řešení: před započetím vlastního návrhu proběhne několik konzultací nad inspiračními obrázky, abychom si v hrubých obrysech vyjasnili cestu, kterou se budeme ubírat.

Koncepce hmotového a konstrukčního řešení: Nástin hmotového řešení navrhovaného objektu, základní konstrukční princip. Předpokládáme tři variantní řešení.Návrh dispozičního řešení: dispoziční řešení budou provedeny ve třech variantách do zvoleného hmotového řešení. Obsahovat budou dispozice jednotlivých místností a zařízení nábytkem. Vybrané řešení se bude dále rozpracovávat takto: 

Odhadovaný počet hodin nebo smluvená cena za vizualizace nepředpokládá: 

2. Realizace

V této části dochází k vypracování dokumentace pro provedení stavební části interiéru a dokumentace pro provedení jednotlivých nábytkových kusů. Nejedná se o detailní výrobní dokumentaci, která by zabírala příliš mnoho času, ale pouze o nutnou dokumentaci potřebnou k provádění stavebních prací a nábytkových kusů. Projekt pro stavební povolení, pokud ho charakter stavby vyžaduje, zadáváme externímu projektantovi a není součástí této cenové nabídky. Po vypracování této dokumentace probíhá vlastní fyzická realizace navržených, naprojektovaných a schválených celků. Podrobný soupis prováděných činností je následující:

Stavební část interiéru:

Nábytková část interiéru

U stavební a nábytkové části provádíme dále tyto činnosti: 

Odhadovaný počet hodin nepředpokládá: 

od Radky - 23. 11. 2021

Přihlas se k odběru novinek