Zpět

Doplňky v interiéru

Když se realizace dostane do takové fáze, že je třeba začít vybírat polštáře, vázy a interiérové doplňky, můžete si zatleskat. Máte za sebou náročné období vybírání, konzultování, placení a nervů během realizace, kdy nic nejde tak úplně ideálně, jak jste si představovali.

A teď nastává čas, kdy je potřeba udělat poslední tečku za celým interiérem a vy už na to nemáte energii. Nechce se vám chodit po obchodech. Ani sami, ani s architektem a vybírat něco jako jsou polštáře na sofa v obýváku. Možná si říkáte, že to je zbytečné. Není: doplňky a dekorace je právě to, co z nového prostoru udělá váš domov.

 

A protože i my jsme po dlouhé spolupráci s klientem ze všeho vyčerpaní, snažili jsme tuto fázi co nejvíce zjednodušit a zpříjemnit. Založili jsme vlastní značku pro interiérové doplňky LOOOOX. V průběhu spolupráce vytipujeme doplňky, které by se hodily přímo k vám. Případně u našich partnerů objednáme to, co sami na skladě nemáme. Největší výhodou je to, že si všechny naše doplňky můžete vyzkoušet přímo u sebe doma. Celou zásilku vám přivezeme a vy si po pár dnech sami řeknete, co se vám doma líbí a co ne. Dodekorujeme váš nový interiér a věřte, že se u většiny trefíme.

 

Doba covidová nás ovšem donutila přehodnotit naše aktivity a LOOOOX jsme na čas uspali. Možná jeho čas ještě přijde. Nicméně i tak dokážeme každý interiér vyladit do posledního detailu, polštáře nebo vidličky na stole. Interiérové doplňky jsou velmi důležité a přitom investice do nich už není tak závratná. Je to poslední třešnička na dortu, která udělá z Vašeho interiéru opravdový domov. 

 

 

 

od Radky - 5. 5. 2020

Přihlas se k odběru novinek